Един от силните играчи в Сървайвър – Павел Здравков, който отпадна наскоро от

...
Един от силните играчи в Сървайвър – Павел Здравков, който отпадна наскоро от
Коментари Харесай

Павел от Сървайвър призна за наркотиците

Един от силните играчи в " Сървайвър "  – Павел Здравков, който отпадна наскоро от играта, бил на ръба да се самоубие поради наркотични субстанции. Синът на някогашния вратар на националния тим по футбол Здравко Здравков направи това самопризнание във формата пред фолкпевицата Татяна.

25-годишният брокер съобщи в ефир, че приказва свободно по тематиката, тъй като това е част от неговото възобновяване, а с държанието си в играта за оцеляващи иска да въодушеви доста младежи в неговото състояние.

Павел потегля по стъпките на татко си и стартира да играе футбол на осем, а в последните години от кариерата си се пали по хазарта и спортните залози, само че не го смята за проблем. Когато стопира да рита обаче, става подвластен към опиатите.

" По лично единодушие бях вкаран в центъра. Изборът беше мой – дали желая да пребивавам по нов и натурален метод, по този начин, както го вършат хората. Или да съм в една подправена действителност, която рано или късно води до болница, психиатрия или до гроб. Стигнах до такава степен да мисля за самоубийство. Години наред мълчах и се криех. Не съм споделял същинските си усеща. Много хора се борят със зависимостта си и това е тематика табу в България – да приемеш, че имаш потребност от помощ. Главната ми идея тук е да покажа една смяна ", призна Павел.

Повратният миг за брокера идва, когато среща приятелката си. Пред нея той не може да прикрива зависимостта си, тъй като има физическа нужда да използва дрога и по този начин да бяга от действителността.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР